louis vuitton beauties

Jeg har siklet på disse to veskene i det siste. Hvorfor kan de ikke bare bli mine?

LV favorite mm
Den er rett og slett perfekt. Man har plass til alle nødvendigheter, og den kan brukes på flere måter. Lenka gjør at den passer bra som selskapsveske i litt finere sammenhenger fordi man kan ta av reima i lær. Man kan slenge den over skulderen og bruke den som hverdagsveske når reima er på. Man kan også ta av reima, gjemme lenka og bruke den som en clutch også. Den eneste ulempen er at jeg ikke får plass til vannflaske, noe jeg ser på som en nødvendighet å ha i veska mi.
Jeg vet det finnes en video på youtube der ei jente viser hva hun får plass til oppi den veska, men dere må lete. Youtube-kanalen min vil ikke vise noen videoer idag så... :)
LV speedy damier ebene i 30 eller 35
En herlig hverdagsveske med plass til det du måtte ønske. Jeg er en hverdagsveske-person, så det passer meg bra. Den eneste ulempen er at

slike vesker ofte er kaotiske. Ikke bare denne veska, men alle mine hverdagsvesker. Jeg bør egentlig rydde opp alt sammen og samle det i forskjellige punger og småvesker oppi selve veska.Tror begge to ville ha gjort seg bra sammen med min elskede LV damier azur pochette-veske :D

Jeg drømmer mye om dyre designervesker og jeg finner stadig vekk noe nytt å sikle på. Men speedy-veska og en eller annen Marc Jacobs-veske er helt klart seriøse ønsker fra min side.
Sikler du etter noen svindyre vesker?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits