Å føle Gud

Nå i helga var jeg ungdomsleder på Hamar-menigheten sin konfirmasjonsleir på Merket leirsted i Valdres. Det var en gøy og lærerik opplevelse og jeg er veldig takknemlig.Jeg har sunget lovsang på morgensamlinger, på korssamlinger, ledet kor-workshop, hatt koroppvarming for over 100 konfirmanter osv.
På en av korssamlingene valgte vi å ta en vri. Vanligvis bruker prestene å snakke her, men nå hadde jeg, en ungdomsleder som heter Ingrid og en prest en samtale foran ungdommene. Vi gjorde et forsøk på å normalisere det å være kristen og snakke om vårt personlige forhold til Gud. Jeg er vanligvis av den typen som blir skikkelig nervøs når jeg skal synge eller snakke foran mennesker, når jeg har koroppvarminger på Praising-koret mitt og jeg blir nervøs når jeg har framlegg på skolen. Men under denne samtalen med presten følte jeg så trygg. Jeg hadde en helt fantastisk og herlig følelse av ro rundt meg. Det kriblet ikke i magen i det hele tatt, det føltes liksom bare rett. Konfirmantene brukte som regel å snakke når presten talte, men under denne samtalen "satt alle konfirmantene som tente lys", har jeg hørt. Jeg forsto ikke følelsen der og da, men nå i ettertid forstår jeg at det var Guds nærvær jeg følte på en helt annen måte enn tidligere. Ååh, jeg er så glad for at jeg også fikk en slik opplevelse!  Har hørt om så mange som har opplevd slike ting, og jeg har vært litt småmisunnelig, men en slik opplevelse kom til slutt fram til meg også. Hallelujah! Håper virkelig at ordene jeg og Ingrid sa virkelig gjorde en forskjell hos ungdommene. Jeg sitter igjen med den tanken i hvert fall.

Jeg vil bare være nær deg, Gud.

 

//blogges over helga hvis jeg gidder. reiser til trondheim alene for første gang i morgen tidlig, skal besøke bror og kjæresten hans :D

2 kommentarer

Carol -Kommenterer tilbake :)

11.10.2012 kl.08:29

Så herlig! Misunner deg som fikk vært med på en slik leir! Jeg har ikke vært på leir siden juli, og jeg savner det nærværet og miljøet en fikk rundt seg på slike samlinger!

Den sangen er også farlig fin!

12.10.2012 kl.11:47

Åh, du er heldig! Jeg er også misunnlig på de som får oppleve noe sånt, håper jeg også får det en gang :)

Elsker denne sangen! <3 Sang den mye på Skjærgårds i sommer :D Har du vært på det noen gang? Anbefaler det på det sterkeste, var skikkelig gøy altså!!

Skriv en ny kommentar

hits