Another day in Spain

Idag har jeg bare gått tur i de trange gatene her vi bor. Det er så mye vi ennå ikke har sett. Idag fant vi både sukkerrør (og det luktet søtt), og et kjempefint utsiktspunkt. Møtte også på en kjempesøt hund ved navn Susie. Ellers har jeg bare latet meg i bassenget og ved bassengkanten. Pappa dro for å hente broren min på flyplassen i Malaga, og jeg og mamma fikk i oppgave å finne et bord på en restaurant som viste EM-finalen. Det var neimen ikke lett, men vi fant det et lite bord helt ytterst på en restaurant. Fikk høre at det var reservert, men det var jo ingen som kom og krevde bordet såå...pizzaen var god da!
Det har tatt helt av i Spania i kveld etter at de vant EM. Nå har de holdt på i snart to timer med kanonsalutter, fyrverkeri og biltuting. Jeg er egentlig kjempelei, men de må da få lov til å feire litt.

Snapshots fra dagen:Sånn er de fleste gatene her. Bostedet vårt ligger 6 km fra havet, men med en fantastisk utsikt. Det er bratt, mange trapper, små gater og ikke så veldig bilvennlig.Et av de mange flotte utsiktspunktene her. Har ikke badet i havet siden den ene bølgen tok meg her om dagen. Det svir enda, men er mer ømt-vondt nå. Dere ser vel mørke flekker under kneet og på foten. Hau!Sukkerrør.


Vi tok en kaffekopp og litt iste på en restaurant på kirketorget da vi gikk tur i Frigiliana. Dette er Susie, hunden til kelneren. Hun likte å bli klødd bak øret! Såå søt :)
Noen som vet hvilken rase det er?Oooh, the poolside! Ble litt grilla idag, men ikke verre enn at jeg overlever det.

Og til slutt:

EM-finale! Woop, woop!

 

Er dere ute på noen ferietur?

 

Én kommentar

Lydia

02.07.2012 kl.00:52

Yep, i Spania :D

- L

Skriv en ny kommentar

hits