Solbrent

Hallo, blogg-venner :) Har ikke fått blogget idag siden jeg ble med laget mitt på fotballkamp. Hehe, jeg som foreløpig har slutta og ikke trent fotball siden det var snø ute. Oh well, laget hadde så få spillere, så jeg stilte opp jeg.

Det er noe med den norske huden altså. Tåler ikke den der varmen! Ble solbrent etter solarium x 2 fordelt over 2 dager + ekstra solbrent på underarmene under kampen idag. Det klør så fælt!!
Lover godt a jeg blir så fort brent siden jeg reiser til Spania tirsdag morgen og blir der i to uker. Gleder meg supermasse, men jeg skal ikke bli så solbrent som i fjor! Da ble jeg helt svidd. Holdt meg unna sola i 2-3 dager, lå inne på senga under dyna og to sengetepper, var kvalm...måtte til og med klippe av alle merkelapper på klærne jeg brukte fordi de var så skarpe mot huden! Så nei duu, i år starter jeg de første dagene med solfaktor 50+60.
Vi skal låne leiligheta til noen vi kjenner veldig godt. Var der i fjor også, såå digg! Leiligheta ligger i Frigiliana, 6 km fra havet, med havutsikt fra leiligheta. Nerja og Burriana Beach er der vi lever ut strandlivet. Solkysten, dere! :D

Bildene:
- havutsikten fra leiligheta, som vi ikke ser pga altfor mye disig luft.
- meg på balcon de europa, et slags torg i Nerja.
- beina mine på rusletur i Frigiliana
- bassenget som tilhører leilighetskomplekset vi holder til i.
- viker og bukter langs kysten i Nerja.
VÆRVARSELET (LINK) - tror det kan bli litt sånn derre veldig passe smådigg.

3 kommentarer

tenderlove

25.06.2012 kl.00:20

Fine bilder :)

malin kristiansen

25.06.2012 kl.21:54

så fine bilder :):)

Synne Jørgensen Livang

28.06.2012 kl.08:32

Så fine bilder!

Skriv en ny kommentar

hits