Når noen dør i bilulykke

Om du bor i Hamar-området har du garantert fått med de siste nyhetene. En elev  i 3.klasse ved Hamar katedralskole ble i går kveld drept da hun kræsjet med et vogntog på E6.
Jeg fikk høre nyhetene ganske tidlig idag, og da jeg hørte navnet ble jeg helt sjokkert og forvirra. Hun? Hun som virket så søt og sprudlende og snill den ene gangen jeg møtte henne? For jeg møtte henne bare så vidt en gang, så jeg skal ikke være en av de som "plutselig kjente henne såå godt."

Men jeg har veldig mange venner som kjente henne godt, og mine tanker går til hennes familie og venner <3
Det er så ufattelig trist, så urettferdig, at noen som er like ung som meg blir drept. Mennesker som ser fram til å bli ferdig med videregående skole, være russ, komme seg ut i den store verdenen som venter der ute.
En tvilling som har mistet tvillingsøsteren sin, en bror som har mistet lillesøsteren sin, foreldre som har mistet et kjært barn. Ellers vet jeg ikke om det er noen flere familiemedlemmer i den familien. Den eneste grunnen til at jeg vet at det er bror er fordi han gikk i klasse med broren min på musikklinja.

Den 13.juni 2004 mistet jeg selv et kjært menneske i bilulykke. Hun var på sykkeltur og en bil i altfor stor fart kjørte på henne, så det blir ikke helt bilulykke på E6. Men det gjør så forferdelig vondt.

Hvil i fred!

Og folkens: KJØR PENT!

Én kommentar

Silje

12.04.2012 kl.18:27

Så ufattelig trist! Det gjer så vondt å miste eit menneske som ein har kjær, og særleg når det kjem så uventa på. Ord blir så svake i slike situasjonar, og tankane klarer alrdi å ta andre vegar enn på det mørke og triste. Eg sender varme tankar til familie og venner!

Skriv en ny kommentar

hits