ryggproblemer

Dette er et syteinnlegg. Vennligst kryss ut/gå til et annet nettsted om du ikke vil høre på hvininga mi. Hejdå.

_

Jeg har et hat-forhold til ryggen min. Den gir meg så sinnsykt mye smerte som jeg ikke blir kvitt. Har slitt med det siden..hm, vinter 2009 nå tror jeg. Eller så var det 2008. Gått hos manuellterapeut for å prøve å fikse det. Gått hos psykomotorisk terapeut for å fikse det. Funker en liten stund, men aldri i lengden. Alle de dumme knutene kommer tilbake med èn eneste gang jeg stresser. Og akkurat nå stresser jeg veldig. Og er så sliten. Hei, neseblod!
Siste innspurt før jul med særemneframlegg, loggskriving, religionsframlegg og auditions til konserter neste uke. Midt oppi dette vier jeg livet mitt helt og holdent til sang og låser meg inn på øvingsrom så fort jeg har mulighet.
Hater så sykt Det har gitt meg så mange smertefulle tårer. I skrivende stund sitter jeg med en massasjepute (google it) bak ryggen. Sykt vondt, men jeg håper det blir bedre etter hvert.
Jeg vet ikke helt om folk forstår meg når jeg sier jeg har ryggproblemer, men det er virkelig ille i stressende perioder. Prøver å ikke stresse og spenne meg, men det er søren ikke lett.3 kommentarer

littlebluee

12.12.2011 kl.23:23

trikset er å ikke stresse, i følge min fastlege, naprapat og min fysioterapaut.. såee.. we are fucked..

Ragnhild :)

12.12.2011 kl.23:26

så bra! det blir jo null problem for oss! eeeeehehe...

Sara Marie

13.12.2011 kl.00:38

Huff... jeg får også knutter av stress. Det gjør kjempe vondt i nakke og skuldre. På meg hjelper det å trene opp musklene.

Skriv en ny kommentar

hits