powernap på 13 timer

Jeg skulle bare ta en liten powernap i går kveld jeg, fra ca 18.30..tror planen min var å våkne igjen etter tre kvarter, men de tre kvarterene ble ganske lange, sånn til halv åtte i dag morges. Snakker vi trøtt eller? Våknet en gang sent i går, men da gadd jeg ikke å finne pysj eller noe, såå...hehehe. Derfor jeg ikke blogget i går da!
Våknet ganske uthvilt i går, men nå har jeg vondt i hodet etter kirkekonsertauditionstuffutvelgelsesgreier og jeg må øve til prøve.

I stad fortalte jeg gutten jeg er litt sånn bittelitt småforelska i at jeg syntes han burde ha akkurat dèt profilbildet siden han hadde så fine armer der, også bare "wait......what? skrev jeg virkelig det?! og unnskyldte meg selv med at jeg var så trøtt at jeg ikke gadd å tenke.

Nabokatta kom inn i huset vårt i stad og jeg bare "ååååh, kan vi ikke bare stenge den inne og late som at det er vår katt?!!", men så begynte jeg å nyse.
Den så litt ut som denne:

weheartit

randomrandomrandomnattarandomsovgodt :)

 

Én kommentar

Silje Hesthagen

19.10.2011 kl.22:26

"I stad fortalte jeg gutten jeg er litt sånn bittelitt småforelska i at jeg syntes han burde ha akkurat dèt profilbildet siden han hadde så fine armer der" hihihihih, søøøt :D:D <3

Skriv en ny kommentar

hits