Whatever floats your boat

Jeg er ganske så sikker på at den setningen i overskriften passer til alt. For litt siden diskuterte jeg med en fyr via kommentarer på youtube. Han vrei og vendte på alt jeg sa og det var i bunn og grunn umulig å diskutere med han. Så bestemte jeg meg like gjerne for å svare "whatever floats your boat" og siden har jeg ikke hørt fra han. Jeg vet ikke med dere, men for meg er det umulig å komme med en killer-comment etter den setningen.

Den dagen her har vært ganske rar. Jeg fikk ikke sove i natt og da følte jeg en stor trang for å lese bibelen, men jeg ante ikke hva jeg skulle lese. Derfor fant jeg fram mobilen min da, og googlet "fine bibelvers" og kom til et diskusjonsforum hvor noen nevnte historien om den bortkomne sønnen. Det er en liknelse og handler om tilgivelse, altså en Gud som tilgir. Dere kan lese det HER. (Luk. 15 1-32)
Vel, poenget mitt er strengt tatt ikke det som stod i bibelen, men det som skjedde på skolen idag. Tror dere ikke at den samme bibelteksten ble gjennomgått i religionstimen på skolen idag?! Kjemperart! Tror det må være et lite tegn altså :D
Og siden dette er det eneste som har stått i hodet på meg det siste døgnet måtte jeg også selvfølgelig holde en liten preken om det på tensingkoret Praising idag. Vet ikke om de skjønte poenget mitt, men håper det.

Uansett da, slik ser jeg ut idag.

.................

Gjort idag duuu aaaaaaa?

Én kommentar

littlebluee

17.10.2011 kl.23:16

beste bildet det øverst da Ragnhild !! hahaha fantastisk !!! : D

Skriv en ny kommentar

hits