When a part of you is missing

Har dere noen gang følt at dere har manglet noe? En liten, men likevel så viktig del av sjelen din? Slik har jeg det. Jeg har vokst opp med mangel på besteforeldre. Mormor og morfar har jeg hatt, men de er dessverre døde nå og jeg fikk bare oppleve disse to vakre menneskene som gamle. Selvsagt har jeg blitt fortalt en del om hvordan de var som yngre mennesker også. De bodde også veldig langt unna og jeg kunne aldri bare stikke innom og si "hei bestemor og bestefar!"
Farmor og farfar har jeg aldri hatt. Det er her manglene kommer. Hvem var disse menneskene og hvordan var de som mennesker? Har de formet meg på noen som helst måte uten å kjenne meg?
Jeg vil så gjerne kjenne dem, men er det virkelig mulig å bli kjent med noen gjennom andres ord? Jeg har jo ingen annen måte å bli kjent med dem på.

Hvem er denne jenta?
2 kommentarer

bliskyffgang

16.10.2011 kl.03:15

Fin blogg! =)

Sjekk gjerne ut min! har nettopp laget den og skrevet 1. innlegg :D
Vet hva du mener!

Måtte vokse opp og bli selvstendig på en alder man helst vil være med foreldre og familie hele tiden - på en alder man vil være nær og trygg.. Jeg følte det ikke sånn, og har aldri gjort det heller.. Det har skjedd mye med familien min opp igjennom årene, og den dag idag har jeg en del problemer som jeg helst kunne klart meg foruten..

Skriv en ny kommentar

hits