Ikke alle Disney-stjerner er talentløse.

Nick Jonas, medlem av det disneybaserte bandet Jonas Brothers, fikk æren av å spille Marius på 25årsjubileumet til musikalen Les Misérables. Nå er jeg ganske sikker på at Nick vet at han ikke kan måle seg med de som er musikalstjerner døgnet rundt, men han gjør en hederlig jobb! Han har i det minste guts til å gå ut på scena og gi alt.
Jeg er så lei av dem som sier at alle Disney-stjernene suger og at de er talentløse. Dette gjelder spesielt en del av guttene jeg kjenner. Èn kommentar jeg husker ganske godt er for eksempel at Jonas Brothers er noen homser. Whaaat?! De har da i det minste løftet på ræva og gjort noe med livet sitt. Oh my, jeg høres ut som den Jonas Brothers-fanen, men når sant skal sies har jeg aldri hørt musikken deres eller brydd meg noe om det.

Gå inn på DENNE linken og se Nick Jonas synge en svært krevende sang alene. Fikk ikke hentet fram noen innbyggskode, så da blir det dessverre bare link.

Derimot fikk jeg hentet fram dette klippet under her med sangen "One Day More". Det er helt magisk, bare se hvor svært det er!
Jeg har selv vært med å synge den sangen da musikklinja hadde musikalprosjekt i vår. Det var magisk å synge det og jeg ble blank i øynene, men det klippet under her tar virkelig kaka!

4 kommentarer

May-Teresa

07.10.2011 kl.16:23

så fin blogg du har! :-)

v i v i ▲ n

07.10.2011 kl.16:46

Jeg er faktisk enig at Nick Jonas er veldig flink! Han kan spille mange forskjellige instrumenter, i tillegg til å skrive sanger. Det er det ikke mange som kan, for å si det sånn. :P

Matilde

09.10.2011 kl.16:27

Kan ikke måle seg med Michael Ball. For puslete ;)

Ragnhild :)

13.10.2011 kl.18:54

Matilde: Det er nettopp sånne som deg som er problemet! At dere på død og liv skal sammenligne to personer med helt forskjellige stemmer.

Skriv en ny kommentar

hits