DU er heldig.

Du kan gå til sengs og vite at morgendagen er trygg. Du har en seng og sove i, dyne og pute. Du vet at det alltid vil være mat i huset. Du vet at det er mennesker som vil møte deg med et smil og varme klemmer hver dag. Det er ikke alle som har den muligheten. Det er altfor mange millioner barn, ungdom og voksne som lever i usikkerhet hver eneste dag. Mennesker som går til sengs med hjertet i halsen. Eller som ikke går til sengs i det hele tatt...

I Kambodsja er det helt vanlig med prostitusjon. Familier sminker opp døtrene sine, får på dem utfordrende klær og sender dem ut på gata. De blir plukket opp av menn. Dette gjør de for å tjene penger. Er ikke dèt sykt så vet ikke jeg. Tenk deg hvordan du hadde følt det om dine foreldre sendte deg ut på gata. Da hadde du følt deg veldig utrygg. Dette lever disse barna med HVER dag.
Kambodjsa er et land med diktatur, men myndighetene later som at det er demokrati. Folket stemmer, men det blir sjeldent slik folket ønsker. Korrupsjon.

I helga hadde koret mitt konsert med Humming People. De har en pågående turnè  i samarbeid med Misjonsalliansen, og da fikk vi også masse informasjon om hva Misjonsalliansen gjør.

 Bli fadder, giver eller frivillig. Du kan ikke hjelpe alle, men du kan hjelpe litt. Bare tenk på hvor mange vi kan hjelpe sammen! Det er det samme hvilken organisasjon du velger, så lenge du er med på å bekjempe fattigdom.

Les mer om Misjonsalliansen her: http://www.misjonsalliansen.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits