Fortsette å ha pannelugg?

Jeg savner den gamle sveisen min så fælt, men jeg digger panneluggen min også, selv om den til tider er et helvete og ikke vil høre på det jeg sier. Jeg tenker at nå som jeg aller først har pannelugg så kan jeg jo like gjerne ha det en god stund, men så...åååhh....

Ellers er jeg syk da. Fremdeles. Greia med meg er at jeg aldri kan ha 3-dagers sykdom. Å, neida, her skal det henge igjen i flere uker. Jeg vet at jeg selv har skyld i det. Jeg presser meg selv til å dra på skolen hver dag for det er alltid noe viktig som skjer, enten det er gehør, satslære, dirigering, sangtime, kirkekonsertmøte. Planen min nå er å droppe skolen i morgen, seeelv om vi har gehør, nettopp fordi jeg ikke kan presse meg selv lenger. Jeg MÅ bli frisk, helst fortest mulig.


Syns du jeg skal fortsette med pannelugg?

Edit: Det øverste bildet er fra den dagen venninna mi klippet pannelugg på meg på frisørlinje-eksamen-greie. Litt lei seg? Begynte å gråte da håret mitt ble klippet. Heheheehe.
Det nederste bildet er tatt idag. Ååh, så frisk og opplagt jeg ser ut.

2 kommentarer

Mildrid

15.09.2011 kl.18:26

Jeg synes du er penere uten lugg. Du gjemmer det pene fjeset ditt bak luggen, ikke bra :) har selv hatt pannelugg for 3 år siden...slitsomt

Mildrid

15.09.2011 kl.18:34

Hmm..tok en stund, spørs hvor fort håret ditt vokser. Mitt vokste kjempe fort, så ble slitsomt med pannelugg, så skal aldri ha det igjen :) hatt pannelugg, platina hår, brunt hår og nå naturlig blondt :) kan ta den opp i en spenne da, men du kledde best uten pannelugg :)

Skriv en ny kommentar

hits