what annoys me the most

Noe av det jeg irriterer meg mest over er realityserien Lille Miss Amerika. Jeg synes barn skal få lov til å være barn. Da jeg var på den alderen løp jeg nabolaget rundt, klatra i trær og fikk kvae på hendene mine. Jeg lekte i dukkestua og lekte med barbie inne i huset. Det å være en barbie i det virkelige liv var helt fjernt fra virkeligheten.
Jeg klarer ikke å støtte serien på noen som helst måte. Det som skjærer meg midt inni hjerterota er når barna (noen ganger er de bare 3-4 år) begynner å hylgråte og sier at de ikke vil være med på det her. Mødrene sier "nå må du skjerpe deg, vi har en skjønnhetskonkurranse å forberede oss til." Legg spesielt merke til "vi". Det er altfor mange mødre, gjerne halvfeite, som lever sine drømmer ut gjennombarna siden de aldri fikk gjort det selv da de var unge.
NÅR skal disse mødrene ta det lille hintet i en form av hylgråting, og la barna få være barn?
Arrrgh.

2 kommentarer

therese anti

28.08.2011 kl.02:08

De er kanskje søte! men barn må være barn, de som har lys kan jo få lov. men la de selv bestemme :))

Julie

28.08.2011 kl.14:33

Helt enig med deg der! Det er noe som irriterer meg og inni granskauen .. Uff barn må få være BARN som leker ute og leker tikken, leker med biler/barbie osv ikke leve ut moras drøm lol. Uff stakkars barn!!! Blir så frustret om jeg ser det programmet.. brude rett og slett ikke vært lov! Hvis ungene absolutt hadde så lyst kunne de vel lekt dronning hjemme!?

Skriv en ny kommentar

hits