«Hogg hodet av hver kristen og voldta deres kvinner og barn"

Det står det i en av låtene til Dimmu Borgir.

"28. mai spilte black metal-bandet Dimmu Borgir konsert sammen med Kringkastingsorkestret (KORK) og 30 medlemmer av Schola Cantorum Choir i Oslo Spektrum." - KILDE

Vi betaler lisens for NRK og da mener Rossland at det bør være en viss standard på hva de velger å sende på skjermen, mener Rossland. Jeg er helt enig. NRK er statskanalen og da mener jeg det er viktig at de viser ting som ikke støter mennesker. Selvsagt kan dette være en umulig sak i seg selv, men det skader jo ikke å gjøre et reelt forsøk.
Jeg er selv kristen, men jeg føler meg ikke støtt. Dette gir meg bare bekreftelse på at jeg har kvaliteter som disse menneskene ikke har. Jeg er overbevist om at hatfulle tekster ikke er den rette retningen for å kjempe for det man bryr seg om. Etter Utøya-opplevelsen har det gått opp for Norge at demokratiet er vakkert, at vi kan være med på å forme samfunnet slik vi vil. Alle har vi en ytringsfrihet og det er opp til deg selv å bruke det på den rette måten. Vi har alle en evne til å snakke, så bruk stemmen din. Men ikke krenk et enkeltindivid eller en gruppe. Da ødelegger du ytringsfriheten din.

Som kristen lever jeg etter kjærlighetsevangeliet. Jeg vil møte alle med mennesker med kjærlighet uansett hva de står for, hvilken religion, hvilken legning, utseende, meninger de har. "Størst av alt er kjærligheten".

I FNs Menneskerettserklæring står det:

  • Artikkel 18 - Enhver har rett til tanke-, samvittighets- og religionsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å skifte religion eller tro, og frihet til enten alene eller sammen med andre, og offentlig eller privat, å gi uttrykk for sin religion eller tro gjennom undervisning, utøvelse, tilbedelse og ritualer.
  • Artikkel 19 - Enhver har rett til menings- og ytringsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å hevde meninger uten innblanding og til å søke, motta og meddele opplysninger og ideer gjennom ethvert meddelelsesmiddel og uten hensyn til landegrenser.


Nå er ikke dette en politisk blogg, men jeg har meninger jeg også, til tross for outfitbildene, innkjøpene og andre materialistiske ting som vi bryr oss om ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits