framtidsvisjoner

Hva skal jeg gjøre med livet mitt? Jeg har så mange mål for livet mitt. Så mye jeg vil gjøre. Og så mange planer som er lagt til rette for meg. Jeg spør meg ofte om hva jeg vil gjøre og hva jeg vil ende opp som. Jeg synger klassisk og har et lite ønske om å jobbe videre med det, men det er så hardt. Jeg kommer aldri til å lykkes. Jeg vil også studere pedagogikk. Har noe å gi til andre kanskje. Jeg tror jeg kunne blitt en flott lærer. Men så kommer mammaen min. Senest i forrige uke kom hun til meg med en tale om at jeg bør studere psykologi og at jeg har det i meg, for det er det miljøet jeg er i. Det psykologiske miljøet hvor alle ungdommene reiser rundt til høgskoler og universiteter for å studere psykologi. Mamma mener jeg bør følge etter gjengen. Jeg har jo litt lyst, men har mine tvil.
Andre ting jeg vil studere er religion og samfunn. Jeg er veldig opptatt av samfunnet rundt meg og jeg vil gjerne ha forståelse for alle religionene. Albert Einstein sa en gang: "Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding." Dette er ord som jeg tror på.
Men jeg har også en brennende lidenskap for mote og jeg vil gjerne få plassert en fot innenfor motebransjen. Jeg elsker å sette sammen antrekk og jeg bruker en formue på moteblader. Journalistikk, skaffe jobb i et moteblad?
Det er så mye jeg vil. Hvorfor skal det være så vanskelig å finne ut hva man skal gjøre i livet sitt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits