BOBLEN SPRAKKJeg har vært våken den natta her også. Jeg klarte ikke å sove. Jeg kunne ikke sove. Alt jeg så var mennesker som ble plafret ned og som falt døde om. Bilder jeg ikke vil se, men som dessverre er et faktum.
Jeg hadde ikke trodd at jeg faktisk kjente en gutt som var til stede på øya, men det gjorde jeg. Han gjemte seg under en stein. Sikkert lest om det i VG. Heldigvis er han trygg, men det var ganske rart å snakke med han i natt. Jeg regner med å snakke mer med han i løpet av dagen.
Da klokka slo ca halv åtte idag morges sprakk jeg. Jeg, som mange andre, har levd i en boble siden det her skjedde. Det er nesten som at det ikke har skjedd. Jeg vil fornekte det. Det er så uvirkelig. Men bobla sprakk og jeg har grått flere ganger de siste timene. Da jeg så kongen, dronninga, prinsesse Märtha Louise og Ari Behn synge "Til Ungdommen" med tårer i øynene kom den største sprekken i bobla. Nå har jeg ikke flere tårer igjen. Går det an å tørrgråte? Gråte tørre dråper? I så fall er det det jeg gjør nå.

Jeg prøver å sette ord på det jeg føler, men i slike situasjoner blir ord fattige.

2 kommentarer

Marthe

24.07.2011 kl.15:47

håper han er helt ok. er helt sinnsykt å tenke på alle de døde. klarer ikke å innse det enda! er så glad jeg ikke kjenner noen som var der.

Anna Bjerke

25.07.2011 kl.00:29

Bra skrevet. Det er jo helt sykt og tragisk alt sammen..

Skriv en ny kommentar

hits