Vårprosjektet til musikklinja! kom og see!

Herregud, som jeg gruer meg. Nei, vent, jeg gleder meg! Herreguud, jeg vet ikke jeg! Det kommer til å bli så fantastisk bra! :D
I år har musikklinja på Stange vgs 25årsjubileum og det skal feires med en flott konsert i Vang kirke. Musikklinjekoret har fått med oss Ringsaker Kantori, strykere(?) fra Toneheim folkehøgskole, tidligere elever med solonummere. Jeg lover dere- DETTE KOMMER TIL Å BLI KONGE! :)
Hvis DU vil komme å se, så foregår dette i Vang kirke (som ligger i Ridabu, like utenfor Hamar) klokka 18.00 den 24.april.
Jeg må stå opp tidlig for vi skal øve i hele morgen før konserten, og vi skal på jubileumsfest etter konserten (bare for nåværende og tidligere elever, lærere) JEG KOMMER TIL Å BLI SLITEN FOR Å SI DET SÅNN!! :)


dette er fra øving rett før kirkekonserten i slutten av november i fjor. da måtte jeg stå på første rad siden jeg er så liten og søt.
jeg skal stå på første rad på denne konserten her også!! :D hurraa. bare at på det bildet står jeg på alt-plassen. nå er jeg sopran så jeg kommer til å stå på den andre siden. fnis.

PS: jeg har forresten hatt sangtentamen. det gikk helt fint. fikk 4, og det er jo bra :)

- Ragnhild! :D

4 kommentarer

Karoline MS

23.04.2010 kl.23:36

jeg kommer :D

Ragnhild :)

24.04.2010 kl.01:21

Herlig! :D

Fantastiske Frida

24.04.2010 kl.01:29

Spennende!

Lykke til på konserten, og gratulerer med sangkarakteren ;-)

Marianne

24.04.2010 kl.13:13

Skulle gjerne kommet, men det er nok litt langt unna ;/ Lykke til :D

Skriv en ny kommentar

hits